MARRAKECH: Riad Awatif 36

Voor het eerst ben ik naar Marrakech, Marokko geweest voor een week. Ons verblijf was prachtig en de service was super goed. Ben jij benieuwd naar foto’s en onze ervaring?

Lees dan verder!

Op 3 juli 2019 ben ik met een vriendin voor een week naar Marrakech gevlogen. We wisten niet wat we ervan konden verwachten. Hoe zijn de mensen, hoe zijn de straten en de stad, maar vooral: hoe is het eten?

We verbleven in een bijzonder mooie riad. Riad Awatif 36. We werden met open armen ontvangen. De jongen van de Riad liet ons een plattegrond zien en wees alle mustsee’s aan, hij legde ons uit hoe het in de stad werkt en de manieren hoe mensen je kunnen oplichten. Ook heeft hij ons een app laten downloaden op onze telefoon en hij heeft alle locaties in de app genoteerd. Tot onze verbazing kregen wij een prepaid telefoon met zijn nummer er in. Als er wat was konden we hem bellen. Ook kregen we tijdens deze uitleg een glas Marrokkaanse thee met koekjes erbij.

Hierna liepen we naar de kamer toe. Een mooie, verzorgde en ook grote kamer die elke dag werd schoongemaakt.

Beneden is er een zwembad waar je met je benen in kan om af te koelen. Hier omheen staan tafeltjes en een bankje. Het is mooi ingericht en de planten maken dit interieur goed af. In de riad loopt er een schattig mini schildpadje rond.

Boven is er een rooftop met zonnebedjes en een zwembad. Hier kan je lekker zonnen en afkoelen.

En laten we het even hebben over het ontbijt. Elke ochtend kregen we lekkere broodjes, fruit, verse jus d’orange en koffie. Het was super lekker en het zag er prachtig uit.

Dit was een stukje in het kort over de riad. Ben jij benieuwd naar wat we verder hebben gedaan deze vakantie? Hou dan mijn blog goed in de gaten er komen nog leuke blogposts aan!

Thank you for reading.

Love,

Anneloes

Een gedachte over “MARRAKECH: Riad Awatif 36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s